Cubelles Noir: festival de novel·la negra del Garraf

Donat l’afició al gènere ‘Negre’ en els últims temps, entre la població que consumeix cultura en els diferents mitjans: cinema, literatura, sèries de TV, vídeo jocs o còmics. Des de l’ass12494686_1661728650754784_8331224834000745707_nociació cultural Cubelles Noir hem decidit crear una trobada de Novel·la Negra a la població de Cubelles, amb la denominació de Cubelles Noir, el festival de Novel·la Negra del Garraf, per apropar al públic de la comarca, i especialment als de la nostra població, el millor d’aquest estil literari.

Cubelles Noir dirigida per Xavier Borrell i amb Laura Mas a l’àrea de comunicació. Som una associació formada per cubellencs, sense ànims de lucre, creada per difondre aquest gènere, en totes les formes d’activitat cultural. Fem presentacions de pel·lícules, llibres, exposicions de fotografia, debats i xerrades.

El festival constarà de les xerrades i presentacions de tres dels més importants escriptors del gènere a l‘estat espanyol com són: Javier Abasolo, Paco Gómez Escribano i Javier Hernández i d’alguns dels més representatius escriptors de Catalunya, així com un debat sobre cinema negre portat a terme per l’actriu Cristina Brondo, el director de cinema Diego Yaker, el guionista i escriptor Nacho Cabana i la periodista especialista en series de TV sobre narcos, Karina Tiznado.

Amb motiu de que tothom trobi implicació a l’esdeveniment, durem a terme una activitat infantil on el detectiu privat i escriptor Vicente Corachán farà endevinar qui ha estat assassinat i com trobar al culpable pels carrers del nostre poble.

El colofó del festival serà l’entrega del premi ‘Margarita Landi’ a la millor novel·la negra escrita en castellà i publicada al 2015 per una dona, així com el premi ‘Maria Antonia Oliver’ a la millor novel·la negra escrita en Català publicada al 2015.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s