Presentem a… Marc Moreno

Avui presentem a… Marc Moreno, que ens acompanyarà durant el Cubelles Noir, i la seva novel·la Contra l’aparador. 

Marc Moreno (Barcelona, 1977) és un periodista, un escriptor i editor català. La seva activitat professional es reparteix entre la creació literària especialitzada en el gènere negre, la gestió de l’editorial Llibres del Delicte i les col·laboracions als suplements de La Vanguardia i la revista Lonely planet. Llibres del Delicte és una petita editorial que publica obres de novel·la negra en català. Com a novel·lista, les seves obres retraten l’afany de posseir diners i poder, amb personatges que arriben al delicte per satisfer les seves passions. Ha publicat les novel·les Cabdills (Actéon, 2011), Independència d’interessos (Llibres del Delicte, 2013), Els Silencis dels Pactes (Llibres del Delicte, 2014), La Reina de diamants amb Sebastià Bennasar, Lluís Llort i Salvador Macip (Llibres del Delicte, 2014) i finalment Contra l’aparador (Llibres del Delicte, 2015)

Marc Moreno Contra l'aparador

Sense diners, sense feina i sense futur, la nòvia d’en David està embarassada i vol anar a viure junts abans que naixi el seu fill, així que el pressiona per aconseguir diners sigui com sigui. El noi enreda tres amics per encastar un cotxe contra l’aparador d’una joieria. Un pla fàcil. Calés ràpids. Però quan no estàs ficat al món delictiu res és fàcil i tot pot sortir malament.

El germà d’en David, que viu amb ell al pis que van heretar dels pares, és a l’hospital esperant que els metges salvin la vida del seu fill petit. Una baralla amb un dels doctors i la posterior amenaça cap al metge el posaran en una dubtosa posició davant la policia quan el fill del metge desaparegui sense deixar cap pista.

La sergent dels Mossos que investiga un assassinat al barri dels germans, obsessionada per la feina i amb problemes amb el seu home per l’escassa predisposició a sacrificar l’èxit professional per passar temps amb la filla, aviat anirà a parar al pis dels dos nois, on tothom té alguna cosa a amagar i ningú no parla amb claredat.

 

Autor: Marc Moreno
Pàgines: 295
Enquadernació: rústica amb solapes.
Mides: 14 x 21 cm
ISBN: 978-84-943749-5-1
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s