Cubelles Noir participa a les jornades professionals de festival Quais du Polar

El festival Quais du Polar es va celebrar del 31 de març al 2 d’abril a la ciutat de Lió. Aquest és el festival més important de novel·la negra de França, i un referent europeu.

IMG_20170331_094640

El dia 31 de març es varen portar a terme les quartes jornades professionals, i Cubelles Noir va ser convidat a participar-hi juntament amb altres festivals europeus.

La jornada va començar amb una taula anomenada: Cap a una xarxa internacional de festivals de novel·la policíaca (Vers un réseau international des festivals de polar).

C8POZtbUQAA1av7

Més tard varem poder participar en un taller dels components de la xarxa (Atelier réseau de festivals) intercanviar experiències, problemàtiques i solucions en quant a la programació dels festivals.

C8QKnRDXYAAZEsN

Taula encapçalada per François Pirola, president del festival Quais du Polar. A la taula també en Salvador Balcells i la Maite Alay de El vi fa sang el festival de l’Espluga de Francolí. També hi eren presents els companys de Tenerife Noir Alejandro Martín i Sara González.

Cal recordar que Salvador Balcells presentarà el dia 14 d’abril durant a la “Pasqua Negra” el seu llibre Els crims del convent.

Us hi esperem!

IMG_20170401_180654

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s