Presentem a… Raquel Gámez Serrano

Avui presentem a Raquel Gámez Serrano que ens acompanyarà durant el Cubelles Noir.

Raquel Gámez Serrano

Va néixer a Barcelona i, des de petita, la seva passió per la lectura va derivar en un gran interès per escriure. Es va graduar en la Facultat d’Econòmiques de la Universitat de Barcelona en Estudis Immobiliaris i de la Construcció. És Tècnic Especialista en Relacions Públiques i està estudiant Educació Social en la Universitat Oberta de Catalunya. Treballa en un ajuntament de la província de Barcelona i és professora experta de la Generalitat de Catalunya en tècniques de venda, màrqueting i orientació laboral, en un programa de qualificació professional inicial. L’any 2012 publicà “Los versos de Cira”, l’any 2014 “Els contes guerxats” i el 2016 “A la seva pell”, la seva primera novel·la negra , editada per Llibres del Delicte. L’any 2017 ha publicat “Els CIE o la il·legalitat institucional”. També és l’autora del blog “En clau de negre”.

Biblio particular 

A la seva pell

La nova feina que Gal·la comença a la presó com a educadora social i experta en mediació del procés de reinserció de Leo, suposa una baixada als inferns dels seus fantasmes interiors. El suïcidi de la Patrícia després de ser empresonada injustament és un record que la martiritza mentre s’involucra en el cas de Leo.

La implicació de Gal·la en la lluita per demostrar la innocència de Leo, més enllà del plànol professional, serà també en nom de la justícia per la mort de la Patrícia, sempre present als seus pensaments. Però la recerca de la veritat té un alt preu, no només psicològic, sinó també físic.

 alasevapell

 

Autora: Raquel Gámez Serrano
Pròleg: Rodrigo Lanza
Pàgines: 188
ISBN: 978-84-943749-9-9
Data de publicació: Maig de 2016

 

Més informació: https://enclaudenegre.blogspot.com.es/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s