Presentem a… Isidro Garrido

el

Avui presentem a Isidro Garrido que ens acompanyarà durant el Cubelles Noir.

Isidro Garrido va néixer a Rajadell (1958) però viu a Castelldefels de tota la vida. Fa quasi trenta anys que treballa pels matins a l’Ajuntament de L’Hospitalet, per les tardes estudia Antropologia a la Universitat de Barcelona, i des de fa algun temps escriu per les nits. L’any 2012 va decidir autopublicar-se la seva primera novel·la, Los crímenes del Matarraña. Va ser tot un èxit (al menys al Matarraña), tant que fins i tot el van convidar a participar a la BCNegra 2013.

No satisfet amb els diners que va perdre, va decidir tornar a provar sort amb dues noves aventures del brigada de la Guàrdia Civil, Silva. La segona novel·la es titula Tráfico de deudas, i la tercera entrega de la sèrie Conexión Castelldefels.

isidro garrido

 

Conexión Castelldefels

Silva, brigada de la Guardia Civil destinado en Madrid, se traslada hasta Barcelona para colaborar en un caso. Se reencontrará con viejos amigos y hará nuevas amistades, mientras, tendrá que asistir a asambleas de trabajadores en Rocaya, una fábrica de Castelldefels; visitar La Ribera, un puticlub de la zona, o recorrer las escarpadas paredes de las costas del Garraf.  Una historia negra de nuestra sociedad actual, con una pincelada de humor y un toque irónico.

644107-340x340

 

SBN13 9788461673605

ISBN10 8461673603

Páginas 241

Editorial: Autoedición

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s