Presentem a… Pep Callau

Avui presentem a Pep Callau que ens acompanyarà durant el Cubelles Noir.

Pep Callau és un artista que s’ha definit sempre a si mateix com un treballador de l’espectacle i és així, treballant per tot arreu, com ha escampat una frenètica activitat en el món del clown i de l’animació del carrer.

En Pep Callau va néixer a Sant Joan de Vilatorrada (Bages). Durant els seus anys de secundària, en Callau es va adonar de la seva passió pel món de l’espectacle i ràpidament va encaminar el seu camí professional cap al circ de carrer. Fa uns anys que viu a Cubelles i s’ha donat a conèixer al món des de la gespa del Camp Nou, en la seva funció d’animador de l’estadi.

10360482_10203701169590900_175377977772485575_n

Els seus espectacles són autèntiques catarsis de bon rotllo, de bon humor, des festa. De fet Pep Callau és l’inventor d’un gènere que ho barreja tot. Amb unes dosis de bogeria, molt d’atreviment i una energia que arriba a tothom, els espectacles de Pep Callau – tot sol o amb els Pepsicolen – us poden canviar la vida. Si més no per una estona, que no és poc. Pep Callau i els Pepsicolen ocupen el carrer, la plaça, l’envelat o el pati de l’escola.

Forma part de Pallassos sense fronteres, una ONG formada per pallassos i altres artistes que té tres objectius: millorar la situació psicològica de les poblacions en camps de refugiats, zones de conflicte i exclusió. Sensibilitzar la societat promovent actituds solidàries. Fer sentir la veu crítica i solidària dels pallassos i altres artistes de totes les arts.

Més informació:

http://www.pepcallau.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s