Equip

Xavier Borrell

image0President i Comissari

És escriptor, crític i gestor cultural, especialitzat en novel·la negra. Premiat en diferents certàmens, ha publicat les novel·les: Amores Inciertos, El canto de la ira, el llibre de relats El baile de los negros, Mar en piedra i Casta diva.

Actualment, dirigeix ​​el web i programa cultural de Ràdio Cubelles Propera parada: cultura, és col·laborador del programa de Ràdio 3 (RNE) Todos somos sospechosos i organitzador del festival de Novel·la Negra Cubelles Noir.

Assessora diversos esdeveniments literaris més. Va ser editor de la col·lecció de novel·la negra Pan negro. L’any 2017 va rebre el Premi Ciudadano Noir que lliura el festival Tenerife Noir.

Agustí Argimon

Vicepresident i president del jurat

Lector de novel·la negra i  criminal des de fa molts anys, organitzador de Cubelles Noir i implicat en diferents moviments socials.

És el president del jurat del Premi Cubelles Noir a la millor novel·la escrita per una dona en llengua catalana.

Marià Talló i Barberán

IMG-20200409-WA0016Tresorer

Polifacètic. Gran aficionat a totes les arts escèniques i des de fa relativament poc a la novel·la negra.

Com a membre fundador, organitza i participa al festival Cubelles Noir. Forma part del jurat del premi Cubelles Noir a la millor novel·la negra escrita per una dona en llengua castellana.

Yoli García

IMG-20200409-WA0014Vocal

Yoli García és filòloga, professora i directora d’un centre de formació. A més, exerceix de periodista en diverses emissores de ràdio en les que també cobreix actes en directe i fa cròniques de diferents esdeveniments. Ha dirigit ​​els programes Mar de lletres i La Moguda del Garraf de Ràdio Cubelles i el Tmol, Todo el mundo odia los lunes de Ràdio Cornellà. També col·labora de forma esporàdica al programa de Ràdio 3 (RNE) Todos somos sospechosos.

És membre del jurat del Premi Cubelles Noir a la millor novel·la escrita en llengua catalana.

Mar Ibáñez

IMG_20191204_131459

Comunicació

Cubellenca i aficionada a la novel·la negra. Diplomada en Turisme i amb un postgrau en Direcció en Comunicació, s’encarrega de la comunicació de Cubelles Noir.

Membre del jurat del Premi Cubelles Noir de novel·la negra escrita per una dona en català.

Inma Borrell

Lectora de novel·la negra i comptable de professió, des dels inicis va col·laborar desinteressadament  en l’organització del festival, i actualment forma part de l’organització.

IMG-20210816-WA0000

José Luis Arjona

IMG-20200409-WA0007

Lector de novel·la negra, des dels inicis va col·laborar desinteressadament  en l’organització del festival, i actualment forma part de l’organització.

Charo González Herrera

yon4

Presidenta del jurat

Graduada Social i Assessora Fiscal. Fervent lectora de novel·la negra des de fa 45 anys. Assisteix a nombrosos congressos i festivals de novel·la negra nacionals i internacionals.

És la presidenta del jurat del premi Cubelles Noir a la millor novel·la negra escrita per una dona en llengua castellana.

Ha format part de l’organització del Festival Cubelles Noir des del seu inici, l’any 2015 fins el 2019.

– – – – – – – – – – – – – –  – – – – – – – – – – – – – – – – – – — –

Col·laboradors i voluntaris:

 • Jordi Esteve
 • Jordi Monsó
 • Marc Linares
 • Joaquim Borrell
 • María Medina
 • Jess Liz Reyes
 • María Arjona
 • Sílvia Magem
 • Quimet Borrell

IMG-20220609-WA0007

 • Jurat del premi Cubelles Noir de novel·la negra escrita per una dona i publicada l’any anterior en castellà: Presidenta: Charo González Herrera. Membres: Cristina Garcia Ferry, José Ramon Gomez Cabezas i Marià Talló.
 • Jurat del premi Cubelles Noir de novel·la negra escrita per una dona i publicada l’any anterior en català:  President: Agustí Argimon.  Membres: Úna Fingal, Yoli Garcia, Mar Ibáñez i Eugenia Ros.