Equip

Xavier Borrell

President i Comissari

És escriptor, crític i gestor cultural, especialitzat en novel·la negra. Premiat en diferents certàmens, ha publicat dues novel·les: Amores Inciertos, El canto de la ira i el llibre de relats El baile de los negros.

Actualment, dirigeix ​​el web i programa cultural de Ràdio Cubelles Propera parada: cultura, és col·laborador del programa de Ràdio 3 (RNE) Todos somos sospechosos i organitzador del festival de Novel·la Negra Cubelles Noir.

Assessora diversos esdeveniments literaris més. Va ser editor de la col·lecció de novel·la negra Pan negro i acaba de finalitzar la seva quarta novel·la. Aquest any ha rebut el Premi Ciudadano Noir.

Agustí Argimon

Vicepresident

Lector de novel·la negra i  criminal des de fa molts anys, organitzador de Cubelles Noir i implicat en diferents moviments socials.

 

 

 

Vicente Corahán

Vocal de Fantasia i Realitat

Jove als 47 anys. Detectiu Privat i Criminalista expert en Ciències Forenses, a més de pèrit cal.lígraf. Escriptor de novel·la policíaca.

Ha publicat el llibre d’anècdotes de detectius ¿Estoy llamando a un detective? i les novel·les Un cadáver para un detective y Olga.  Acaba de finalizar la seva tercera novel·la i compta amb relats en sis llibres d’antologies de novel·la negra. Ha estat el Comissari i fundador de Collbató Negre i forma part de l’organització de Cubelles Noir.

A més, ha estat l’assessor del documental emès per Canal 33 Detectiu on fins i tot va realitzar diverses aparicions. Ha col·laborat al programa de televisió de la cadena Cuatro Conexión Samanta Detectives i actualment col·labora al programa televisiu Línia de Servei del Canal ETV del Baix Llobregat, a més de fer-ho al programa de Ràdio Sant Boi República Santboiana.

Yoli García

Vocal de Formació

Yoli García és filòloga, professora i directora d’un centre de formació. A més, exerceix de periodista en diverses emissores de ràdio en les que també cobreix actes en directe i fa cròniques de diferents esdeveniments.

Dirigeix ​​els programes Mar de lletres i La Moguda del Garraf de Ràdio Cubelles i el Tmol, Todo el mundo odia los lunes de Ràdio Cornellà. També col·labora de forma esporàdica al programa de Ràdio 3 (RNE) Todos somos sospechosos. Forma part de l’entitat Cubelles Noir.

Charo González Herrera

Vocal de Serveis Administratius i de Representació

Graduat Social i Assessor Fiscal. Fervent lectora de novel·la negra des de fa 45 anys, va ser Presidenta del Jurat a la Millor Novel·la Negra escrita per una dona l’any 2016 al Festival de Cubelles Noir.

Forma part del Comitè Organitzador del Festival Cubelles Noir des del seu inici, l’any 2015. Assisteix a nombrosos Congressos i Festivals de novel·la negra nacionals i internacionals.

Marià Talló i Barberán

Tresorer

Polifacètic. Gran aficionat a totes les arts escèniques I des de fa relativament poc a la novel.la negra.

Com a membre fundador, organitza i participa al festival Cubelles Noir.

 

 

 

 

Mar Ibáñez

Premsa i comunicació

Cubellenca i aficionada a la novel·la negra. Diplomada en Turisme i amb un postgrau en Direcció en Comunicació, s’encarrega de la comunicació de Cubelles Noir. Presidenta del jurat del Premi Cubelles Noir de novel·la negra escrita per una dona en català.

 

Anuncis