Equip

Xavier Borrell

President i Comissari

És escriptor, crític i gestor cultural, especialitzat en novel·la negra. Premiat en diferents certàmens, ha publicat dues novel·les: Amores Inciertos, El canto de la ira i el llibre de relats El baile de los negros.

Actualment, dirigeix ​​el web i programa cultural de Ràdio Cubelles Propera parada: cultura, és col·laborador del programa de Ràdio 3 (RNE) Todos somos sospechosos i organitzador del festival de Novel·la Negra Cubelles Noir.

Assessora diversos esdeveniments literaris més. Va ser editor de la col·lecció de novel·la negra Pan negro i acaba de finalitzar la seva quarta novel·la. Aquest any ha rebut el Premi Ciudadano Noir.

Agustí Argimon

Vicepresident

Lector de novel·la negra i  criminal des de fa molts anys, organitzador de Cubelles Noir i implicat en diferents moviments socials.

 

 

 

Vicente Corahán

Vocal de Fantasia i Realitat

Jove als 47 anys. Detectiu Privat i Criminalista expert en Ciències Forenses, a més de pèrit cal.lígraf. Escriptor de novel·la policíaca.

Ha publicat el llibre d’anècdotes de detectius ¿Estoy llamando a un detective? i les novel·les Un cadáver para un detective y Olga.  Acaba de finalizar la seva tercera novel·la i compta amb relats en sis llibres d’antologies de novel·la negra. Ha estat el Comissari i fundador de Collbató Negre i forma part de l’organització de Cubelles Noir.

A més, ha estat l’assessor del documental emès per Canal 33 Detectiu on fins i tot va realitzar diverses aparicions. Ha col·laborat al programa de televisió de la cadena Cuatro Conexión Samanta Detectives i actualment col·labora al programa televisiu Línia de Servei del Canal ETV del Baix Llobregat, a més de fer-ho al programa de Ràdio Sant Boi República Santboiana.

Yoli García

Vocal de Formació

Yoli García és filòloga, professora i directora d’un centre de formació. A més, exerceix de periodista en diverses emissores de ràdio en les que també cobreix actes en directe i fa cròniques de diferents esdeveniments.

Dirigeix ​​els programes Mar de lletres i La Moguda del Garraf de Ràdio Cubelles i el Tmol, Todo el mundo odia los lunes de Ràdio Cornellà. També col·labora de forma esporàdica al programa de Ràdio 3 (RNE) Todos somos sospechosos. Forma part de l’entitat Cubelles Noir.

Charo González Herrera

Vocal de Serveis Administratius i de Representació

Graduat Social i Assessor Fiscal. Fervent lectora de novel·la negra des de fa 45 anys, va ser Presidenta del Jurat a la Millor Novel·la Negra escrita per una dona l’any 2016 al Festival de Cubelles Noir.

Forma part del Comitè Organitzador del Festival Cubelles Noir des del seu inici, l’any 2015. Assisteix a nombrosos Congressos i Festivals de novel·la negra nacionals i internacionals.

Marià Talló i Barberán

Tresorer

Polifacètic. Gran aficionat a totes les arts escèniques I des de fa relativament poc a la novel.la negra.

Com a membre fundador, organitza i participa al festival Cubelles Noir.

 

 

 

 

Mar Ibáñez

Premsa i comunicació

Cubellenca i aficionada a la novel·la negra. Diplomada en Turisme i amb un postgrau en Direcció en Comunicació, s’encarrega de la comunicació de Cubelles Noir. Presidenta del jurat del Premi Cubelles Noir de novel·la negra escrita per una dona en català.